Lad os hjælpe dig, kontakt os her

Tlf: 40 36 10 24   |   E-mail: kb@jejsingbyg.dk​​

Firmaprofil​

Jejsing Trælasthandel og Bygningssnedkeri ApS blev grundlagt i 1. april 1965 af tømrermester Kurt Buckas far.

Jejsing Trælasthandel og Bygningssnedkeri ApS beskæftiger sig idag med 20 energiske og kompetente medarbejdere, som i fællesskab udfører kvalitetsarbejde. Vores arbejdsområde og kompetence spænder bredt.

Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri ApS laver tømrer- og snedkerarbejde samt monteringsarbejde overalt i Danmark.

Vi beskæftiger os med ny- og ombygning af parcelhuse, stalde og lader, reparation og/eller pålægning af nye tage samt udskiftning af døre og vinduer i træ, træ-alu og plastic.

Vi beskæftiger os bla også med renovering af bevaringsværdige huse – heriblandt gamle kirker og præstegårde.

Vi laver ligeledes meget panel-byggeri, hvilket vi benytter egne biler og hjælpemidler til. Vi kan i den forbindelse også tilbyde at løfte og flytte materialer og maskiner for andre, idet vi også har en vognmandstilladelse.

Under et byggeforløb er det vigtigt for os at have en tæt kontakt med byggeherren for at kunne rådgive og vejlede ved alle valg, der skal fortages i alle byggeriets faser.

Vi er fleksible og gerne behjælpelige med hensyn til valg af leverandører og materialer.​​

Ønsker du tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. brev, mail eller tlf. Hvis du har spørgsmål eller mangler et tilbud, skal du hellere kontakte os i dag end i morgen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri ApS | Hostrupvej 4 - Jejsing | 6270 Tønder | Tlf: 40 36 10 24 | E-mail: kb@jejsingbyg.dk | facebook_ikon Facebook