Lad os hjælpe dig, kontakt os her

Tlf: 40 36 10 24   |   E-mail: kb@jejsingbyg.dk​​

Jejsing huse

Jejsing Trælast handel & Bygningssnedkeri ApS har i samarbejde med et lokalt veletableret murerfirma grundlagt Jejsing Huse.

Det første Jejsing Hus blev bygget i 1966. Siden dengang har der i begge firmaer været foretaget et generationsskifte, hvilket i Jejsing Trælastregi har fundet sted i 2001.

Vi viderefører den tidligere generations krav om et godt og gedigent håndværk med de bedste materialer.​

Under hele byggeforløbet er det vigtigt for os at have en tæt kontakt med byggeherren for at kunne rådgive og vejlede ved alle valg, der skal foretages i alle byggeriets faser. Vi er fleksible og gerne behjælpelige med hensyn til valg af leverandører og materialer.

Jejsing Huse har gennem årtiers samarbejde udført mange forskellige byggerier, som man under ”galleri” vil kunne se nogle eksempler på.

Jejsing Huse bygger og tegner efter individuelle behov og krav, du kan altid få et uforpligtende tilbud på alt lige fra de små reparationer til opførelsen af dit personlige drømmehus.​

Ønsker du tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. brev, mail eller tlf. Hvis du har spørgsmål eller mangler et tilbud, skal du hellere kontakte os i dag end i morgen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri ApS | Hostrupvej 4 - Jejsing | 6270 Tønder | Tlf: 40 36 10 24 | E-mail: kb@jejsingbyg.dk | facebook_ikon Facebook