Lad os hjælpe dig, kontakt os her

Tlf: 40 36 10 24   |   E-mail: kb@jejsingbyg.dk​​

Tagrenovering med fokus på kvalitet

​Trænger din bolig til en tagrenovering? Hos Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri tilbyder vi tagrenovering af høj kvalitet til både private og erhverv i og omkring Tønder, Bylderup-Bov og Tinglev. Vi er et yderst kompetent og seriøst firma, der sætter en ære i at levere holdbare løsninger til vores kunders store tilfredsstillelse.

Har du en bolig eller et firma, hvor taget efterhånden længe har været i ringe forfatning, kommer vi gerne forbi og giver en professionel, faglig vurdering inden for tagreparation med henblik på en god løsning, der holder i rigtig mange år. Nyt tag eller tagrenovering kan uden tvivl være med til at øge værdien af din bolig, såvel som det kan bidrage til et forbedret indeklima.

Spar penge på varmeregningen med tagrenovering

Forsvinder varmen ud af huset, og er dine varmeregninger alt for høje, kan det skyldes et dårligt isoleret tag grundet mange års slid. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver – og nyt tag og tagrenovering er en af vores store forcer.

Vi har mange års erfaring i branchen og har udført en lang række forskelligartede opgaver for både private boligejere og firmaer.

Sætter du pris på rigtig godt håndværk, og er du meget kvalitetsbevidst i forhold til valg af entreprenør, er vi parate til at varetage dit projekt med tagrenovering, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi finder selv de helt rigtige leverandører på baggrund af dine ønsker.

Grundighed og effektivitet i vores tagarbejde

Vi arbejder med stor faglig integritet og stolthed, hvilket er din garanti for, at du får en rigtig god kvalitet og et flot nyt tag. Et tæt kundeforhold er vigtigt, da det er vores klare overbevisning, at det er sådan, vi skaber de bedste resultater.

Derfor er vi meget fleksible og lytter altid til dine behov og præferencer. Vi er behjælpelige med at vælge de bedste materialer, som matcher dit budget – og så er vi yderst effektive og hurtige uden at gå på kompromis med kvaliteten.​

Hvad koster et nyt tag?

​Den eksakte pris for et nyt tag eller for en tagrenovering afhænger af tagtype, opgavens omfang, samt valg af materialer og fabrikat. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi sætter en dyd i at udføre solidt arbejde, der har det perfekte resultat. 

Så hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, bør du ikke tøve med at kontakte os for råd og vejledning vedrørende renovering af tag til din bolig.

Få et gratis tilbud på tagrenovering

Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis du har spørgsmål eller mangler et uforpligtende tilbud, skal du hellere kontakte os i dag end i morgen. Ring til os på telefon 40 36 10 24 eller skriv til kb@jejsingbyg.dk for en aftale.​

Ønsker du tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. brev, mail eller tlf. Hvis du har spørgsmål eller mangler et tilbud, skal du hellere kontakte os i dag end i morgen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri ApS | Hostrupvej 4 - Jejsing | 6270 Tønder | Tlf: 40 36 10 24 | E-mail: kb@jejsingbyg.dk | facebook_ikon Facebook