Lad os hjælpe dig, kontakt os her

Tlf: 4036 1024   |   E-mail: kb@jejsingbyg.dk​​

Udskiftning af vinduer i din bolig eller dit firma​

​Har du en bolig eller et firma i Tønder, Løgumkloster eller Skærbæk, som trænger til udskiftning af vinduer? Hos Jejsing Trælasthandel og Byggesnedkeri er vi specialister med mange års erfaring. 

Har du længe overvejet at skifte de gamle vinduer ud med nye, der er mere robuste, tætte og slidstærke over for vind og vejr? Vinduer bliver ganske uundgåeligt slidte og udsat for al slags vejr i løbet af et år. Er din bolig af ældre dato, kan der være opstået revner i træværket, punkterede ruder eller utætte fuger. Det kan vi heldigvis gøre noget ved med udskiftning af vinduer, der holder i mange år.

Vi leverer udskiftning af vinduer med kvalitet

Nutidens byggematerialer til udskiftning af vinduer er bedre end nogensinde. Der bliver kontinuerligt udviklet på nye løsninger, som er modstandsdygtige, vedholdende og stærke, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Uanset dine præferencer er vi i stand til at levere energieffektive vinduer, der lever op til dine ønsker. Vi har glædet mange kunder med udskiftning af vinduer, der er af høj kvalitet, og vi kommer også gerne forbi og ser på en mulig løsning til dine behov.

Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi sørger for en kvalitet, som varer ved i mange år og til særdeles konkurrencedygtige priser.​

Professionel rådgivning

Ønsker du udskiftning af vinduer i din bolig eller virksomhed, har du mulighed for at tage os med på råd, så vi sammen kan finde vinduer, der passer perfekt til din bolig. Vi har masser af gode idéer til, hvilke vinduer der vil være gode til din bolig, og ud fra dine ønsker kan vi finde de materialer, der tilgodeser dine krav til for eksempel vedligeholdelse. 

Vi er kompetente håndværkere, der har fokus på vores kunder. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau, når vi står for udskiftning af vinduer hos dig.

Kontakt os for udskiftning af vinduer

Skal vi se på udskiftning af vinduer til din bolig, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 40 36 10 24 eller skriv til kb@jejsingbyg.dk for at høre nærmere om dine muligheder.

Ønsker du tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. brev, mail eller tlf. Hvis du har spørgsmål eller mangler et tilbud, skal du hellere kontakte os idag end imorgen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Jejsing Trælasthandel & Bygningssnedkeri ApS | Hostrupvej 4 - Jejsing | 6270 Tønder | Tlf: 4036 1024 | E-mail: kb@jejsingbyg.dk | facebook_ikon Facebook